bedrade headsets voor vaste telefoons

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Draadloze hoofdtelefoons voor uw vaste telefoon

Draadloze vaste hoofdtelefoons zijn de beste keuze voor werknemers die voortdurend oproepen moeten beantwoorden. Met uw draadloze headset kunt u vrij door de kamer zwerven, zonder naar uw bureau te hoeven gaan telkens als er een gesprek binnenkomt. En met een headset kunt u andere dingen doen terwijl u telefoneert, zoals belangrijke informatie voor uw klanten opzoeken, verder werken op uw computer, of gewoon een glas water halen. Dankzij dit communicatiemiddel verhoogt u uw productiviteit op het werk en kunt u zich beter concentreren.

Er zijn verschillende versies, afhankelijk van uw voorkeuren:

  • Mono: 1 enkele headset om voortdurend in contact te zijn met uw omgeving.
  • Binaural: 2 headsets om je maximale concentratie op je werk te geven
  • Microfoon met ruisonderdrukking: Filtert omgevingsgeluid voor een hoge geluidskwaliteit.
  • Zangbuismicrofoon: Discreet en lichtgewicht. Ideaal voor half lawaaierige omgevingen.

Voordelen van het werken met een headset aangesloten op uw telefoon:

  • Gemak: Neem snel oproepen aan zonder naar uw bureau te hoeven gaan om ze te kunnen beantwoorden. Dunne headset-modellen zijn zo licht dat u niet eens merkt dat u ze draagt.
  • Productiviteit: U verhoogt uw productiviteit door handsfree te werken en kunt twee dingen tegelijk doen, zonder een seconde te missen, zelfs als er een telefoontje binnenkomt.
  • Betrouwbaarheid: De gesprekskwaliteit zal veel beter zijn dan met een gewone headset, want uw gesprekspartner zal u perfect kunnen horen en dankzij de ruisonderdrukking van de microfoon hoort u geen achtergrondgeluid, zelfs niet als u in een lawaaierige omgeving aan het werk bent.
  • Concentratie: Als u in een lawaaiige omgeving werkt en u zich wilt concentreren op uw gesprekken, dan is de stereo hoofdtelefoon iets voor u. Zo kunt u uw gesprekken duidelijk horen en wordt u niet afgeleid door de geluiden om u heen.

Bij Onedirect hebben we alle modellen en merken headsets voor professionele vaste telefoons. Als u er een heeft uitgekozen, koop hem dan nu en ontvang hem binnen 24 uur! Als u nog twijfels heeft en deskundige hulp nodig heeft, kunt u ons bellen op 085 888 3452 en wij zullen u adviseren.